SWIRL PLAFOND

Le Klint Landingsside

Swirl er laget med innsvingte lameller og gir et mykt og fint brukslys i rommet. Lampen kommer i tre størrelser og kan brukes både i tak og på vegg. En av våre bestselgere til bruk på soverom eller i stue, men passer også godt i hallen, i trappeoppganger eller i gangen.

LAMELLA

Le Klint Landingsside3

Lamella er inspirert av den sirlige strukturen på undersiden av en sopphatt, også kalt lameller, og peker tilbake til klassisk origami-brettekunst. Lampen kommer med detaljer i aluminium eller gyllenfarget metall som gir et moderne og stilrent uttrykk. Lampen kan brukes både i tak og på vegg, og er fin i stue, spisestue, soverom eller gang.

MODEL 30

Le Klint Landingsside2

Model 30 ble designet av Le Klint sine medarbeidere i 1955, og er som alle lamper fra Le Klint fremdeles håndlaget på deres fabrikk i Danmark. Lampen gir en jevn og myk allmennbelysning og passer godt til bruk i stue, gang, hall eller på soverom.

MODEL 26

Le Klint Landingsside4

Model 26 er en klassiker fra Le Klint som ble designet av Tage Klint i 1945. Dette er en taklampe som bygger bare 16 cm ut fra taket, og den egner seg godt som allmennlys med sin jevne, myke belysning. Lampen finnes i fem størrelser så du enkelt kan finne en som passer uavhengig av størrelsen på ditt rom.