Afterpay Faktura

AfterPay faktura

I samarbeid med Arvato Finance AS tilbyr vi AfterPay Faktura som betalingsmulighet.

Med AfterPay Faktura får du en betalingsfrist på 14 dager på kjøpet ditt. Før vi kan sende deg en faktura vil det bli foretatt en kredittvurdering av deg. Dette genererer et gjenpartsbrev. Vær observant på at både gjenpartsbrev og varer kan kun bli sendt til din folkeregistrerte adresse.

For å kjøpe med faktura må du ha fylt 18 år, være folkeregistret i Norge og bli godkjent i kredittvurderingen.

Faktura sendes på e-post med en gang kjøpet er gjennomført. Betaler du ikke innen fristen på 14 dager vil det bli sendt inkassovarsel. Lovbestemte gebyrer kan påløpe. Uteblir fortsatt betalingen vil fakturaen bli sendt til inkasso og ytterligere omkostninger vil påløpe.

Les mer om AfterPay Faktura her.

AfterPay konto og delbetaling

Med AfterPay er det mulighet for å dele opp betalingen over tid. Du vil få tilbud om å dele opp betalingen når du mottar fakturaen og på www.myafterpay.no. Det er to alternative måter å dele opp betalingen på; konto eller delbetaling.

AfterPay Konto er en fleksibel måte å betale din faktura på og du velger selv hvor mye du ønsker å betale hver måned. Minste beløp å betale vil til enhver tid være basert på utestående balanse og er presisert på den månedlige fakturaen.

Priseksempel: 5000 kr o/ 9 mnd., effektiv rente 45,09 %. Samlet kredittkostnad blir 820 kr.

Med AfterPay Delbetaling velger du hvor mange måneder du ønsker å dele opp betalingen i. Du kan velge mellom 3, 6, 12, 24 eller 36 måneder. På den måten vil du alltid ha kontroll på hva du skal betale per måned.

Priseksempel: 5000 kr o/ 12 mnd., effektiv rente 43,58 %. Samlet kredittkostnad blir 1009 kr.

Les mer om vilkårene for konto/delbetaling her